Εταιρική Ταυτότητα

Η εταιρεία Π. Παρτσόγλου – Κ. Τσίρης ΟΕ με την εμπορική ονομασία ”ΨΥΚΤΙΚΗ – ΘΕΡΜΙΚΗ” από το 1972 ως και σήμερα δραστηριοποιείται στην κατασκευή και την εγκατάσταση αεραγωγών θέρμανσης – ψύξης και κλιματισμού. Με πάνω από 15 εξειδικευμένα στελέχη κατέχει την τεχνογνωσία να καλύψει ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις σε οποιοδήποτε έργο κληθεί να υλοποιήσει. Η εταιρεία κατέχει σταθερά ηγετική θέση στην Ελλάδα καθώς επίσης ο ολοένα αυξανόμενος ρυθμός των εξαγωγών της, προσδίδει αξιοπιστία, ποιότητα και εμπιστοσύνη.

Σε ένα υπερσύγχρονο ιδιόκτητο χώρο, χτυπάει η καρδιά της εταιρείας. Με δύναμη παραγωγής άνω των 700 τόνων ετησίως, με αυστηρά κατασκευαστικά κριτήρια κατά πρότυπο EN ISO 9001: 2015 και με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, σήμερα η ”ΨΥΚΤΙΚΗ – ΘΕΡΜΙΚΗ” είναι σε θέση να κατασκευάσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά συστήματα αεραγωγών με τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια της παγκόσμιας αγοράς.

Στην ”ΨΥΚΤΙΚΗ – ΘΕΡΜΙΚΗ” η εγκατάσταση των συστημάτων αεραγωγών ψύξης – θέρμανσης είναι εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή υπόθεση. Από την μεταφορά του εξοπλισμού στην έδρα του τελικού πελάτη, από την διαδικασία της εγκατάστασης, μέχρι και την πιστοποιημένη παράδοση του όλου έργου η ”ΨΥΚΤΙΚΗ – ΘΕΡΜΙΚΗ” είναι σε θέση να εγγυηθεί εγγράφως για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες την εμπιστεύονται ως υπεργολάβο για την υλοποίηση ορισμένων από τα μεγαλύτερα έργα της Ελλάδας.

Εταιρικά Νέα